Je talenten ontwikkelen

School voor Ondernemend Leren

Binnen de School voor Ondernemend Leren word je er gecoacht je eigen ondernemer te zijn over je studie. Zo kun je in de lesuren waarvoor je vrijstelling hebt met andere leerlingen bijvoorbeeld een eigen bedrijfje oprichten.

Sportklas

Ben je een echte sportfanaat, dan kun je zowel op het mavo, havo als vwo de sportklas volgen. Een flink aantal uren sport in de week en ook nog eens kennismaken met allerlei sporten van surfen tot mountainbiken aan toe. Waar wacht je nog op…

Musicalklas

Heb jij interesse voor kunst en cultuur? Dan is de musicalklas echt iets voor jou! Je krijgt les in de podiumkunsten, je bezoekt een theater maar ook de activiteiten achter de schermen zijn een onderdeel van het vak musical. Je kunt hierbij denken aan geluid, licht en podiumopbouw. Na de kennismakingslessen maak je een keuze  voor een of meerdere onderdelen van de Musicalklas.

Pieter Groen Academy (PGA)

Pieter Groen Academy is er speciaal voor leerlingen uit een havo/vwo of vwo-klas. Je leert hier om zaken te onderzoeken, verslagen te maken en presentaties te geven. Dit geeft je een mooie voorsprong wanneer je gaat studeren op de universiteit.

Techniek

Voor de leerlingen van de mavo- en havoklassen is er gekozen voor het vak Techniek in plaats van PGA. Binnen techniek maak je kennis met de diverse aspecten van de techniek. Praktische vaardigheden, zoals het werken met verschillende materialen en gereedschappen, nemen een belangrijke plaats in. Wij hebben een mooi en ruim technieklokaal, voorzien van de benodigde apparaten.