Schoolfeesten

In klas 1 en 2 heb je drie schoolfeesten en voor de bovenbouwers organiseren we het Gala. De aula wordt bij een schoolfeest omgetoverd in een echte disco compleet met discoverlichting, rookmachines, lasers en natuurlijk flinke boxen voor een lekker stukje muziek. De schoolfeesten worden altijd druk bezocht en zijn altijd supergezellig. Vooral het Gala is echt hèt hoogtepunt van het jaar.

Tijdens de feesten worden er altijd veel foto’s gemaakt. Deze foto’s en nog meer informatie kun je vinden op Facebook.

Tot ziens op schoolfeesten van het Pieter Groen.

ABIO

De leerlingenvereniging ABIO organiseert de schoolfeesten, verzorgt het sinterklaasfeest en niet te vergeten het Gala voor de bovenbouw. De ABIO bestaat uit een enthousiaste groep van ongeveer 25 leerlingen die begeleid worden door twee mentoren. Vaak heeft een schoolfeest een bepaald thema. Het thema heeft betrekking op de aankleding van de zaal, de dresscode of met een bepaald spel dat we doen.
ABIO

Werkweek 4 mavo, 4 havo en 4 vwo (2017-2018)

In de week van 25 t/m 29 september 2017 staan onze werkweken gepland. De bestemmingen voor dit jaar zijn: Londen, Berlijn en de Ardennen.
Zit je in het derde jaar en wil je zien waar je bent ingedeeld, klik dan op deze link. Onderaan het Excel-bestand kun je kiezen voor Berlijn, Londen of Ardennen.

Foto-impressie