071 - 402 42 01 (administratie) · 071 - 409 10 79 (ziekmeldingen)

.

PGA week

 Als je besluit om op Pieter Groen in te schrijven, wordt je ook gevraagd om te kiezen voor een Pieter Groen Academy. Om de keuze misschien iets makkelijker te maken, kun je je inschrijven voor de Pieter Groen Academy week. Je mag inschrijven voor twee lessen en zo kun je ontdekken welke academy het best bij jou past. Ga jij voor Sport, Musical, Technology of Wetenschap? 

Schrijf je hier in!


Pieter Groen Sport Academy – Kickboksen

Tijdens deze middag ontdek je hoe het is om als sportklas leerling een les kickboksen te krijgen op Pieter Groen. Je leert tijdens kickboksen hoe je moet stoten, hoe je moet verdedigen en dat het een respectvolle sport is. Zorg dat je je gymkleding meeneemt, zodat je lekker kunt bewegen. 

Datum Maandag 17 februari
Tijd 16:00 – 17:30  

Pieter Groen Sport Academy – Bewegen en muziek

Tijdens deze middag ontdek je hoe het is om als leerling van de Pieter Groen Sport Academy een les bewegen en muziek te krijgen. Je leert tijdens dansen hoe je beweegt op de maat van de muziek, hoe je moet tellen op de maat van de muziek en je leert een dans die je uiteindelijk thuis kan laten zien. Zorg dat je je gymkleding meeneemt, zodat je lekker kunt bewegen. 

Datum Dinsdag 18 februari
Tijd 16:00 – 17:30 

Pieter Groen Wetenschap Academy

Tijdens deze middag ontdek je hoe het is om als leerling een les te krijgen op de Pieter Groen Wetenschap Academy. Je leert tijdens deze middag welke onderdelen er aan bod komen als je voor deze Pieter Groen Academy kiest. Ontdek, onderzoek en ervaar of dit bij je past.  

Datum Maandag 17 februari of woensdag 19 februari
Tijd 16:00 – 17:30 

Pieter Groen Technology Academy

Je leert tijdens deze middag op de Pieter Groen Technology Academy welke onderdelen er aan bod komen als je voor deze Academy kiest. Vind jij het leuk om te ontwerpen? Vind jij het leuk om met je handen te werken? Houd jij ervan om met gereedschap aan het werk te zijn? Ontdek, onderzoek en ervaar of dit bij je past.  

Datum Dinsdag 18 februari of donderdag 20 februari
Tijd 16:00 – 17:30 

Pieter Groen Musical Academy

Vind jij het leuk om op het podium te staan? Houd jij van zingen, toneelspelen en performen? Of lijkt het je leuker om achter de coulisse bezig te zijn met de kostuums, het decor of de grime? Ontdek, onderzoek en ervaar of bezig zijn op en rondom het podium bij je past.  Tijdens deze middag ontdek je hoe het is op de Pieter Groen Musical Academy. Je leert tijdens deze middag welke onderdelen er aan bod komen als je voor deze Academy kiest. 

Datum Woensdag 19 februari 
Tijd 16:00 – 17:30