071 - 402 42 01 (administratie) · 071 - 409 10 79 (ziekmeldingen)

.

Informatieavond

Speciaal voor u als ouder organiseren wij dit jaar een digitale Informatieavond. In een kleinere groep krijgt u van een van onze mentoren digitaal meer informatie over onze school. Want de overgang van uw zoon/dochter naar het middelbare onderwijs is erg belangrijk. Wij kunnen u jammer genoeg niet onze school laten zien maar wij willen u wel de gelegenheid bieden om meer informatie te krijgen en uw vragen te kunnen stellen. We hebben een algemene informatieavond en een speciale informatieavond over tweetalig onderwijs.

Programma

U ontvangt op de dag zelf een e-mail met link om deel te nemen aan een digitale informatieavond via Microsoft Teams. Tijdens de avond zal een programma door de mentor gedraaid worden en natuurlijk kunt u ook al uw vragen stellen.

Aanmelden

U kunt u hiernaast aanmelden.

P.S. Het programma is door de nieuwe corona-maatregelen gewijzigd. Ouders die zich hebben aangemeld hebben, hebben op maandag 28 december 2020 een bevestiging gekregen dat hun aanmelding is omgezet naar de online informatieavond. De tijden zijn daarbij gelijk gebleven. 

Aanmelden

  1. Kies bovenaan bij ‘afspraaktype’ naar welke informatieavond u wenst te komen
  2. Kies vervolgens de datum waarop u wilt komen (alleen op groengekleurde data zijn afspraken mogelijk)
  3. Kies onderaan de tijd waarop u de afspraak wenst
  4. Vul uw gegevens in
  5. Klik op de knop ‘afspraak bevestigen’