071 - 402 42 01 (administratie) · leerlingabsentie@pietergroen.nl (ziekmeldingen)

.

Open Dag Pieter Groen, speciaal voor jou in groep 8!

Ben jij benieuwd naar onze school? Goed nieuws: we hebben een Online Open Dag georganiseerd speciaal voor jou! Want alleen leerlingen uit groep 8 zijn welkom.

Wat ga je doen

Je komt, via Microsoft Teams, samen met een groep van ongeveer 6 leerlingen terecht in een control room waar jij met je groep diverse opdrachten tegen de andere control rooms moet gaan spelen. Je ontvangt vooraf ook eerst thuis een box waar de benodigdheden inzitten… En op de dag zelf ontvangen jullie per groep de opdrachten via de control room. Alle opdrachten zijn gekoppeld aan vakken en lokalen in onze school en een brugklasser zal jullie ook helpen om bepaalde opdrachten in speciale ruimtes te doen. Dit filmen ze zodat je de school kunt zien en ook meer leert over ons onderwijs. Via de digitale weg wordt je op de hoogte gehouden van de vorderingen van de andere groepjes die hun control rooms zijn… want welke control room gaat winnen?

Aanmelden

Je kunt je hieronder opgeven.

Corona

Vanwege Corona is er met alle scholen in de regio afgesproken dat de Online Open Dag alleen voor leerlingen uit groep 8 is. Zit je in groep 7? Houdt onze site in de gaten want we gaan proberen om eind van het schooljaar nog iets speciaal voor jullie te organiseren!

Aanmelden

  1. Kies bovenaan bij ‘afspraaktype’ welke ingang je wenst te komen, je kunt kiezen tussen zuid en noord
  2. Kies onderaan de tijd waarop je wilt komen
  3. Vul je gegevens in
  4. Klik op de knop ‘afspraak bevestigen’

Wil je graag met vriendjes/vriendinnetjes in een groepje, zorg dan dat zij zich voor dezelfde ingang en tijd kiezen en dat je tegelijkertijd aankomt bij onze school.

 

 

PS Als je je hebt aangemeld, ontvang je van ons in de week van 25 januari 2021 nog een extra mail waarin we je vragen je huisadres door te geven zodat we de Open Dag Box bij je thuis kunnen bezorgen. Ook kun je dan de naam van 1 vriendje of vriendinnetje doorgeven met wie je in de groep wilt. Wij gaan dan proberen om jullie in dezelfde controll room in te delen.