071 - 402 42 01 (administratie) · 071 - 409 10 79 (ziekmeldingen)

Wat leuk dat jullie gekozen hebben voor Pieter Groen.

Aanmelden voor een middelbare school gaat vanaf dit jaar net even anders dan andere jaren. Vanaf dit schooljaar is wettelijk vastgelegd dat er één centrale aanmeldweek is voor alle middelbare scholen in Nederland. Alle leerlingen kregen uiterlijk 24 maart het definitieve schooladvies van hun basisschool waarna ze zich tussen 25 en 31 maart 2024 in konden schrijven op een middelbare school naar keuze.

Heeft u de centrale aanmeldweek gemist en wilt u uw kind toch nog inschrijven bij ons op school? Stuur dan een mail naar info@pietergroen.nl, u krijgt dan een link om uw kind digitaal aan te melden bij ons op school.

 

Digitaal aanmelden

Klik op de link die u van onze administratie heeft ontvangen om naar het digitale aanmeldformulier te gaan. Het formulier bestaat uit negen stappen waarbij wij u vragen om verschillende gegevens. Het is  belangrijk dat deze gegevens zorgvuldig en volledig worden ingevuld. Houd daarom het legitimatiebewijs van uw kind bij de hand.

U kunt ook documenten als bijlage uploaden in het systeem. Heeft u het document niet digitaal, dan is een foto van het document waar alle gegevens goed leesbaar zijn ook voldoende.

Om met de aanmelding van start te kunnen gaan moet u een account aanmaken, of inloggen met een reeds aangemaakte account. Dit account wordt alleen gebruikt voor onze aanmeldingsprocedure. Wanneer alles in ons leerlingvolgsysteem is verwerkt, zal dit account en de daarin opgeslagen gegevens worden verwijderd.

Benodigdheden

Houd het volgende bij de hand om het formulier in te kunnen vullen:

  • Aanmeldformulier VO Deze heeft u van de basisschool ontvangen.
  • Het identificatiebewijs van uw kind
  • Het onderwijsnummer Indien uw kind (nog) geen Burgerservicenummer (BSN) heeft, heeft u het onderwijsnummer nodig om uw kind in te kunnen schrijven. Dit onderwijsnummer heeft u van de basisschool gekregen.
  • E-mailadres van uw kind Dit e-mailadres wordt gebruikt voor het inloggen in de diverse programma’s die zij voor school nodig hebben.

Hulp nodig?

Om u te helpen bij het invullen, hebben we een pdf en een animatie gemaakt. Indien u na 1 april inschrijft kunt u op de link klikken die u in de mail van onze administratie heeft gekregen en vervolgens starten bij actie 2 in de pdf-uitleg of animatie.

PDF met uitleg

Videoanimatie met uitleg

Heeft u nog vragen over de aanmelding of andere inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met mevrouw van der Velden via h.vandervelden@andreascollege.nl.

Aanmelden zij-instromers

Indien uw kind nu op een andere school voor Voortgezet onderwijs lessen volgt en wil inschrijven voor Pieter Groen kunt u een mail te sturen naar de adjunct-directeur waar uw kind onder zal vallen. Deze nodigt u dan uit voor een kennismakingsgesprek.
Brugklas
dhr. J.Prigge
adjunct-directeur brugklas
j.prigge@pietergroen.nl

Mavo
mw. Y. Wiggers
adjunct-directeur mavo
y.wiggers@pietergroen.nl

Havo 
dhr. H.J. Glasbergen
adjunct-directeur havo
h.glasbergen@pietergroen.nl

VWO
dhr. F. van Helmond
adjunct-directeur vwo
f.vanhelmond@pietergroen.nl