071 - 402 42 01 (administratie) · leerlingabsentie@pietergroen.nl (ziekmeldingen)

Abio

De leerlingenvereniging ABIO organiseert de schoolfeesten, verzorgt het Sinterklaasfeest en niet te vergeten het Gala voor de bovenbouw. De ABIO bestaat uit een enthousiaste groep van ongeveer 25 leerlingen uit verschillende jaarlagen die begeleid worden door twee mentoren. Vaak heeft een schoolfeest een bepaald thema. Het thema heeft betrekking op de aankleding van de zaal, de dresscode of met een bepaald spel dat we doen.

Tijdens de activiteiten worden er altijd foto’s gemaakt. De foto’s staan op onze facebookpagina, facebook.com/abiokatwijk.

Mocht je onze pagina nog niet geliked hebben doe dat dan gauw. Via facebook blijf je op de hoogte van al het nieuws rond de Abio en de schoolfeesten.

 

Hollywoodfeest

Op vrijdag 9 oktober vond het eerste schoolfeest van het jaar plaats. Alle eerste en tweede klassen kwamen in glitter & glamour op school met als thema Hollywood. Het eerste uur namen alle eerste klassen het tegenelkaar op tijdens het spel. Na een aantal rebussen, verschillende vragen en muziekfragmenten was klas 1pA, met Mevrouw van Winden als mentor, de grote winnaar van het spel.

Daarna kwamen ook de tweede klassen naar school om gezellig te dansen en te feesten. Het feest barstte goed los en er was een gezellige sfeer. Tijdens zo’n avond wordt er altijd een prijs uitgereikt aan best geklede jongen en meisje van het schoolfeest. Boaz Mourits uit 1pE en Lea Verdoes uit 1pF waren de gelukkige winnaars.

Wij willen graag alle leerlingen en docenten bedanken voor de spetterende avond!
Hieronder vindt u een aantal foto’s die gemaakt zijn tijdens het schoolfeest. Wilt u alle foto’s zien? Klik dan hier.