Berlijn

Berlin – place to be! Met deze slogan presenteert de Duitse hoofdstad zich wereldwijd. We zijn het hiermee eens en daarom willen we een bezoek brengen aan deze fascinerende stad met zijn vele gezichten. 
Geen enkele Europese stad heeft in de afgelopen decennia zulke ingrijpende veranderingen doorgemaakt als Berlijn. Met de veelbewogen geschiedenis zullen we dan ook tijdens de werkweek geconfronteerd worden.

Om je een indruk te geven van de stad starten we met een rondrit. De Reichstag, de Brandenburger Tor, Potsdam met Schloss Sanssouci, Checkpoint Charlie en het Olympisch stadion zijn enkele hoogtepunten van ons programma. Op cultureel gebied heeft de stad zo veel te bieden dat het moeilijk kiezen is. Een bezoek aan het IMAX (3D-film-bioscoop) aan de Potsdamer Platz en een voorstelling in één van de vele theaters van de stad geven een goede indruk van de culturele verscheidenheid.

En natuurlijk zou een bezoek aan Berlijn niet compleet zijn zonder een middagje shoppen. Het KaDeWe – het grootste warenhuis in Europa – en de Kurfürstendamm wachten op ons. Kortom: Berlin macht Lust auf mehr! Ga mee en beleef het zelf.