Faciliteiten

Onderbouwleerlingen hebben een eigen fietsenstalling, een eigen garderobe én een aula waar ze apart pauze houden en lunchen. In de kantines zijn dranken en gezonde etenswaren te koop. De school is vanzelfsprekend rookvrij. Dit geldt ook voor de pauzeplaatsen van klas 1 en 2 op het schoolplein. Ook zijn wij een alcoholvrije school, wat inhoudt dat er bij feesten en andere gelegenheden geen alcohol wordt geschonken.

Ouderportaal

SOMtoday is de elektronische leeromgeving van Pieter Groen. Hier kunnen ouders/verzorgers relevante informatie van hun kind inzien, zoals: huiswerk, behaalde cijfers en absenties. Verder is er informatie te vinden zoals:  RoB (Regels over Bevordering), nettiquette, leerlingenstatuut en allerlei andere wetenswaardigheden.

Nieuwsbrief

De laatste nieuwsbrief wordt iedere maand op onze site geplaatst. Naast informatie worden daarin ook ontwikkelingen en achtergronden van onderwijs en school opgenomen. De nieuwsbrief verschijnt eenmaal per maand en wordt via e-mail direct aan de ouders verstuurd.

Aanmelden zij-instromers

Wanneer uw kind al op een andere middelbare school is ingeschreven en graag zou willen overstappen naar Pieter Groen, dan kunt u het onderstaande aanmeldformulier invullen.

Aanmeldingsformulier zij-instromer