ONTDEKPieterGroen!Groep 7+8

Aan het einde van het schooljaar neem je afscheid van de basisschool en zet je de stap naar het voortgezet onderwijs. Je gaat met je ouders op zoek naar de school die het best bij je past. Kom kennismaken met Pieter Groen! Hier komen jij en je ouders alles te weten over deze gezellige middelbare school. Pieter Groen biedt modern en goed vwo-, havo- en mavo-onderwijs. Wij zijn er voor onze leerlingen, wij zijn er voor jou!

VOOR LEERLINGEN

Wil jij ook naar een gezellige middelbare school waar je elkaar kent? Een school waar je heel bijzondere dingen kunt leren en ontdekt wat jij leuk vindt en wat jij goed kunt? Dat kan allemaal bij Pieter Groen.

VOOR OUDERS

De opvang en begeleiding van leerlingen krijgt bij Pieter Groen veel aandacht. Daarom werkt Pieter Groen met Studielift 123, waarbij brugklassers vanaf dag één op weg geholpen worden hun huiswerk te plannen, organiseren, maken en leren. Elke klas heeft een eigen mentor die uw kind kent en in de brugklas extra begeleidt. En innovatie staat bij ons hoog in het vaandel: brugklassers gebruiken een tablet tijdens onze lessen en - uiteraard - ook thuis.

AGENDA

21 november

Experiencedag

19 januari

Open dag

18 februari - 21 februari

Pieter Groen Academyweek

Bekijk de jaarkalender

MEER WETEN

Wij stellen onze school graag persoonlijk aan u en uw zoon of dochter voor. Ik ben Alan Turner, directeur van Pieter Groen. Ik heet u graag persoonlijk welkom op onze school. Pieter Groen begrijpt dat naast een goede opleiding een leuke middelbare schooltijd voor uw zoon of dochter heel belangrijk is. Dus heeft u als ouder vragen, wilt u een persoonlijk gesprek of wilt u een rondleiding door de school?

Neemt u dan gerust contact met mij op:
tel. 071-4024201 of a.turner@pietergroen.nl

Tot ziens op Pieter Groen!
Alan Turner
Directeur Pieter Groen