ONTDEKPieterGroen!Groep 7+8

Wij heten uw zoon of dochter en u als ouder(s) of verzorger(s) van harte welkom op Pieter Groen. Op deze pagina vinden jullie allemaal informatie over onze school. Wil je meer weten? Bezoek dan onze evenementen, je vindt ze onderaan deze pagina. 

VOOR LEERLINGEN

Wij zijn er op Pieter Groen van overtuigd dat je jezelf en de wereld om je heen pas écht goed leert kennen als je veel ontdekt en beleeft. Daar krijgen leerlingen bij ons alle kans toe. Met leuke excursies en interessante lessen. Wij helpen jou graag ontdekken!

VOOR OUDERS

De begeleiding van leerlingen krijgt bij Pieter Groen veel aandacht. Elke klas heeft een eigen mentor die uw kind kent en in de brugklas extra begeleidt. Vanaf dag één worden de brugklassers op weg geholpen om hun huiswerk te plannen, organiseren, maken en leren.

MEER WETEN

Wij stellen onze school graag persoonlijk aan u en uw zoon of dochter voor. Ik ben Bart Smeets, directeur van Pieter Groen. Ik heet u graag persoonlijk welkom op onze school. Pieter Groen begrijpt dat naast een goede opleiding een leuke middelbare schooltijd voor uw zoon of dochter heel belangrijk is. Dus heeft u als ouder vragen, wilt u een persoonlijk gesprek of wilt u een rondleiding door de school?

Neemt u dan gerust contact met mij op:
tel. 071-4024201 of B.Smeets@pietergroen.nl

Tot ziens op Pieter Groen!
Bart Smeets
Directeur Pieter Groen