ONTDEKPieterGroen!Groep 7+8

Aan het einde van het schooljaar neem je afscheid van de basisschool en zet je de stap naar het voortgezet onderwijs. Je gaat met je ouders op zoek naar de school die het best bij je past. Kom kennismaken met Pieter Groen! Hier komen jij en je ouders alles te weten over deze gezellige middelbare school. Pieter Groen biedt modern en goed vwo-, havo- en mavo-onderwijs. Wij zijn er voor onze leerlingen, wij zijn er voor jou!

VOOR LEERLINGEN

Op Pieter Groen groei je op een manier die bij jou past. We willen je alle ruimte bieden om je te ontwikkelen. Wil je kennismaken met onze school? Je bent van harte welkom!

VOOR OUDERS

De opvang en begeleiding van leerlingen krijgt bij Pieter Groen veel aandacht. Elke klas heeft een eigen mentor die uw kind kent en in de brugklas extra begeleidt. Vanaf dag één worden de brugklassers op weg geholpen om hun huiswerk te plannen, organiseren, maken en leren. Alle brugklassers gebruiken een tablet tijdens onze lessen en - uiteraard - ook thuis.

MEER WETEN

Wij stellen onze school graag persoonlijk aan u en uw zoon of dochter voor. Ik ben Marion Prent, directeur van Pieter Groen. Ik heet u graag persoonlijk welkom op onze school. Pieter Groen begrijpt dat naast een goede opleiding een leuke middelbare schooltijd voor uw zoon of dochter heel belangrijk is. Dus heeft u als ouder vragen, wilt u een persoonlijk gesprek of wilt u een rondleiding door de school?

Neemt u dan gerust contact met mij op:
tel. 071-4024201 of M.Prent@pietergroen.nl

Tot ziens op Pieter Groen!
Marion Prent
Directeur Pieter Groen