071 - 402 42 01 (administratie) · 071 - 409 10 79 (ziekmeldingen)

Kom jij ook?

Wil je kennismaken met onze school? Je bent van harte welkom!

Hieronder vind je verschillende momenten waarop je van harte welkom bent. Schrijf de data snel in je agenda en kom ook kennismaken met Pieter Groen.

Dag
Maandag 6 november t/m vrijdag 10 november 2023
Donderdag 16 en vrijdag 17 november 2023
Maandag 27 en dinsdag 28 november 2023

Kom jij ook?
Wil jij ook met je hele klas komen? Jouw meester of juf kan jullie klas hier inschrijven!

Dag
Dinsdag 23 januari 2024
Woensdag 24 januari 2024

Tijd
16.00 – 20.00 uur

Programma
Zien we jullie ook? Aanmelden is niet nodig, jullie zijn van harte welkom!

Dag
Maandag 29 januari 2024 t/m vrijdag 16 februari 2024

Tijd
Diverse tijden

Programma
Denk je dat jullie klas het leuk vindt om alvast een uur twee minilesjes  in het Engels te krijgen van een docent en leerling? Dat kan want ze komen graag bij jullie langs! Je juf of meester kan jullie klas na de herfstvakantie inschrijven!

Dag
Donderdag 8 februari 2024

Tijd 
19.30 uur

Programma
Samen met je ouders krijg je eerst een voorlichting in onze aula door onze directeur Bart Smeets. Daarna mag jij minilesjes volgen en krijgen je ouders nog meer informatie. Uiteraard is er ook alle tijd om je vragen te stellen.

Na afloop van de algemene informatieavond kunnen jullie nog deelnemen aan een speciale voorlichting over Tweetalig Onderwijs. 

Zien we jullie ook? Aanmelden is niet nodig, jullie zijn van harte welkom!

Dag
Woensdag 6 maart 2024

Tijd 
14.00 – 16.00 uur

Programma
Krijg je havo/vwo of vwo advies en ben je benieuwd of tweetalig onderwijs iets voor jou is? Kom dan naar de tto-middag! Hier krijg jij alvast wat minilesjes in het Engels zodat je kunt ontdekken of tto iets voor jou is.

Zien we jou ook? Aanmelden is niet nodig, jij bent van harte welkom!

Vanaf dit schooljaar is wettelijk vastgesteld dat er één vaste aanmeldweek voor alle middelbare scholen. Alle groep 8-leerlingen kunnen zich aanmelden in de week voor 1 april. Zo hebben alle leerlingen evenveel kans op een plek op de school van hun voorkeur op het voor hen best passende niveau.

Digitaal aanmelden
Op Pieter Groen kun je je vanaf 25 maart digitaal aanmelden. Als je vragen hebt over de aanmelding of gewoon een beetje hulp kunt gebruiken dan is het ook mogelijk om in die week langs te komen om het formulier op school in te vullen. Dan kunnen we je helpen als je nog vragen hebt. In de kerstvakantie vind je hier meer informatie over deze dagen.