071 - 402 42 01 (administratie) · 071 - 409 10 79 (ziekmeldingen)

Kom jij ook?

Wil je kennismaken met onze school? Je bent van harte welkom!

Hieronder vind je verschillende momenten waarop je van harte welkom bent. Schrijf de data snel in je agenda en kom ook kennismaken met Pieter Groen.

Vanaf dit schooljaar is wettelijk vastgesteld dat er één vaste aanmeldweek voor alle middelbare scholen. Alle groep 8-leerlingen kunnen zich aanmelden in de week voor 1 april. Zo hebben alle leerlingen evenveel kans op een plek op de school van hun voorkeur op het voor hen best passende niveau.

Digitaal aanmelden
Op Pieter Groen kun je je vanaf 25 maart digitaal aanmelden.

Hulp nodig? 

Heb je vragen over de aanmelding of heb je hulp nodig bij de aanmelding? Meld je dan aan voor een van onze aanmeldmomenten. Onze collega’s staan graag klaar om je te helpen.
Dit kan op:

  • Maandag 25 maart 2024
    19.00 – 20.30 uur
  • Woensdag 27 maart 2024
    16.00 – 17.30 uur

Inschrijven voor deze momenten kan via deze link.

Dag
Diverse mogelijkheden in februari en maart op maandagen en donderdagen.

Programma
Zit je in groep 8 en heb je nog extra vragen? Dan kunnen je aanmelden voor een individuele rondleiding op Pieter Groen. Wij laten je graag de school zien. Je kunt je hier inschrijven.

Dag
Woensdag 15 januari 2024 t/m Donderdag 29 februari 2024

Tijd
Woensdagen van 9.00 – 10.00 uur
Donderdagen van 13.00 – 14.00 uur

Programma
Denk je dat jullie klas het leuk vindt om alvast een uur twee minilesjes  in het Engels te krijgen van een docent en leerling? Dat kan want ze komen graag bij jullie langs! Je juf of meester kan jullie klas hier inschrijven!

Dag
Donderdag 8 februari 2024

Tijd 
19.30 uur

Programma

Samen met je ouders krijg je eerst een voorlichting in onze aula door onze directeur Bart Smeets. Daarna mag jij minilesjes volgen en krijgen je ouders nog meer informatie. Uiteraard is er ook alle tijd om je vragen te stellen. Heb je de avond gemist? Bekijk dan hier de Powerpoint Presentatie algemene ouderavond PGE

Na afloop van de algemene informatieavond kunnen jullie nog deelnemen aan een speciale voorlichting over Tweetalig Onderwijs. 

Zien we jullie ook? Aanmelden is niet nodig, jullie zijn van harte welkom!

Dag
Woensdag 6 maart 2024

Tijd 
14.00 – 16.00 uur

Programma
Krijg je havo/vwo of vwo advies en ben je benieuwd of tweetalig onderwijs iets voor jou is? Kom dan naar de tto-middag! Hier krijg jij alvast wat minilesjes in het Engels zodat je kunt ontdekken of tto iets voor jou is.

Zien we jou ook? Aanmelden kan hier!