071 - 402 42 01 (administratie) · 071 - 409 10 79 (ziekmeldingen)

Schoolfeesten

In klas 1 en 2 heb je twee schoolfeesten per jaar en in de bovenbouw heb je een Gala. De aula wordt bij een schoolfeest omgetoverd compleet met discoverlichting, rookmachines, lasers en natuurlijk flinke boxen voor een lekkere muziek. De schoolfeesten worden altijd druk bezocht en zijn altijd supergezellig. Vooral het Gala is echt het hoogtepunt van het jaar. We hopen je zien op het volgende schoolfeest op Pieter Groen!

ABIO

De leerlingenvereniging ABIO organiseert de schoolfeesten, verzorgt het sinterklaasfeest en niet te vergeten het Gala voor de bovenbouw. De ABIO bestaat uit een enthousiaste groep van ongeveer 25 leerlingen die begeleid worden door twee mentoren. Vaak heeft een schoolfeest een bepaald thema. Het thema heeft betrekking op de aankleding van de zaal, de dresscode of met een bepaald spel dat we doen.

Leerlingenraad

De leerlingenraad van de Pieter Groen bestaat uit een groep enthousiaste leerlingen die opkomen voor de belangen van alle leerlingen van onze school. Zij bestaat uit leerlingen van verschillende klassen: iedereen is welkom om mee te doen en mee te denken!

De afgelopen schooljaren heeft de leerlingenraad zich ingespannen voor een goede en leuke school. Er is door haar inspanningen een beter rooster gekomen en ook houden we de roosters in de toetsweek goed in de gaten. Er zijn meer stoelen in de aula gekomen, er hangen nu klokken in de lokalen en nog veel meer.

Jij kunt ons helpen met ideeën om onze school nog aantrekkelijker te maken voor de leerlingen. Heb je dus een goed idee, geef het door aan de leerlingen die onder genoemd zijn of aan de heer Vogels.

Hoe kom je in de leerlingenraad? Enthousiaste leerlingen kunnen zich aanmelden via e-mail, vermeld je naam en je klas en leg uit waarom jij in de leerlingenraad wil komen. De e-mail kun je sturen naar meneer Vogels.