071 - 402 42 01 (administratie) · 071 - 409 10 79 (ziekmeldingen)

Pieter Groen biedt voor het vwo twee richtingen:
1. vwo regulier met keuze tussen Pieter Groen Academy (PGA) en sportklas
2. vwo Tweetalig Onderwijs (TTO) met keuze tussen Pieter Groen Academy (wetenschapsonderwijs) en sportklas

Tweetalig Onderwijs

Nederland zit midden in het internationale speelveld. Dat biedt allerlei kansen. Pieter Groen wil haar leerlingen hierop optimaal voorbereiden. vwo-leerlingen kunnen op Pieter Groen Tweetalig Onderwijs volgen.

Dit betekent dat de leerling tijdens de vwo-opleiding minimaal 50% van de lessen in het Engels volgt. Tijdens die lessen wordt uitsluitend Engels gesproken en al het lesmateriaal, werkstukken en toetsen zijn in het Engels. Het is handig als de leerling al wat Engels heeft gehad of taalgevoel heeft. Maar hij hoeft er nog niet goed in te zijn: hij leert het namelijk in korte tijd bij Pieter Groen. Er is ook ondersteuning in de vorm van extra lesuren Engels.

Pieter Groen biedt Tweetalig Onderwijs als extra optie aan de leerlingen aan. Ouders betalen een bijdrage voor de excursie naar Engeland in het voorjaar van 2016. Pieter Groen gebruikt tablets in de onderbouw. Daarmee hebben de leerlingen een wereld van Engelstalige informatie en leermiddelen in handen voor zowel binnen als buiten de lessen. Er zijn tal van excursies en uitwisselingsprogramma’s. En uw kind behaalt een internationaal erkend diploma, Cambridge Advanced (CAE), dat toegang geeft tot opleidingen in het buitenland.

Om een idee te krijgen van de modules bij TTO kun je op onderstaande links klikken:

Drama

Toneelavond klas 1

Studiereis klas 1

Uitwisseling klas 2

EIO (Europese en Internationale Oriëntatie)

Junior Speaking Contest

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Sorry, no posts matched your criteria.

Foto-impressie

Sorry, no posts matched your criteria.