071 - 402 42 01 (administratie) · 071 - 409 10 79 (ziekmeldingen)

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Ook leerlingen en docenten doen in 2020 mee aan deze actie en fietsen op 4 juni de 21 bochten van de Alpe d’Huez.  De voorbereidingen voor Alpe d’HuZes 2020 zijn in volle gang, zo is het team twee keer per week aan het spinnen om de conditie op te bouwen. Zij willen graag zoveel mogelijk geld ophalen om het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte te ondersteunen. Hiervoor zijn er diverse initiatieven op onze school waar u of jij ook aan mee kunt doen!

Sponsorloop

Op donderdag 16 april gaan alle leerlingen uit klas 1, 2 en 3 een sponsorloop om onze school lopen! Twee lesuren krijgen zij de mogelijkheid om zoveel mogelijk geld op te halen(de overige uren is er gewoon volgens het rooster les). De opbrengsten zijn natuurlijk voor de Alpe d’Huzes!

Datum donderdag 16 april
Tijden
klas 2 – 1e en 2e uur
klas 1 – 3e en 4e uur
klas 3 – 5e en 6e uur
Locatie rondom de school
Kosten Geen
Aanmelden Niet nodig

Er komt nog veel meer aan…

Er zijn nog plannen voor een fifa-toernooi, een voetbalmarathon, een sponsorloop en een (ladies)bingo, een sushi avond en een pubquiz! Dus houdt de social media en deze pagina in de gaten.

En trouwens: heb jij een goed idee? Mail het naar meneer van den Eshof: d.vandeneshof@pietergroen.nl

De teller staat deze maand op...

Wil je alleen geld doneren? Daar zijn wij, en vooral ook de onderzoekers heel erg blij mee!

Doneren

Benieuwd naar het interview met Silke en meneer Van den Eshof bij Katwijk Live? Kijk nu terug! (minuut 12 tot 21)

Luister het interview

Luister het interview bij RTV Magazine terug. Vanaf 19:14 op de teller hoor je onze leerlingen en docenten die vertellen waarom zij meedoen!

Luister het interview

Bovenste rij vlnr: Silke, Merel, Verona, mw. Van der Donk, mw. De Jong, mw. Nutting, mw. Zandbergen, Stijn Middelste rij vlnr: mr. Verloop, mr. Vogelaar, mr. Mesman, mr. Possemis, mr. De Best, mr. Van der Elst, Gijs, mw. Stokkermans, Thomas Voorste rij vlnr: mr. Van den Eshof, Stefan, Jesse, Arnout, Pepijn, Daniël