071 - 402 42 01 (administratie) · 071 - 409 10 79 (ziekmeldingen)

Doe mee aan onze game en win een iPhone!

Speciaal voor jou hebben we een superleuke tto game gemaakt! In Katwijk vind je, van 16 november tot 5 december, op straat 20 sTTOp-borden. Hierop staat een Nederlands woord dat jij in het Engels moet vertalen.
Vul je antwoorden in op het antwoordformulier op de achterzijde en lever dit in de week van 5 december in bij je juf of meester. Heb jij ze allemaal goed? Dan maak jij kans op een iPhone.

Om je te helpen, vind je op het antwoordformulier een plattegrond waar alle punten op staan. Ook hebben we in de buurt van de sTTOp-borden ‘Look Left’ op het asfalt geschreven. Kun jij ze allemaal vinden?

Heb je nog geen deelnameformulier? Download hem dan hier.

Bonus, win een dagtrip naar Newcastle!                        tto_450x450_animated

We hebben ook nog 5 geheime sTTOp-borden in Katwijk geplaatst, die je niet op de plattegrond kunt vinden. Maak jij een selfie naast één van deze groene borden en mail jij deze foto naar TTOgame@pietergroen.nl, inclusief de juiste vertaling van het woord? Dan maak jij kans op een dagtrip naar Newcastle (Engeland) met je broertjes, zusjes, vader en moeder.

Oh ja: via onze Instagram kun je tips krijgen hoe je een speciale sTTOp kunt vinden! Volg jij ons ook? Je vindt ons onder andreascollege_pg.

 

Algemene voorwaarden