Werkweken

Vorige week maandag vertrokken de leerlingen van de vierde klas naar hun werkweek bestemming. Ardennen, Londen en Berlijn werden bezocht. Zo’n week vliegt altijd voorbij. Leuke activiteiten, gezelligheid en een hoop nieuwe herinneringen nemen de leerlingen mee in hun ‘rugzak’ van school.

Van mountainbiken en kanoën in de Ardennen tot aan musea, stadshoogtepunten en lekker eten in Londen en Berlijn. In de Ardennen zijn de leerlingen voornamelijk actief bezig geweest. Dropping, klimmen in een prachtig klim bos, kanoën en mountainbiken zijn onder andere activiteiten die de leerlingen hebben gedaan.

In Berlijn hebben de leerlingen alle hoogtepunten van Berlijn bezocht. Denk hierbij onder andere aan Holocaust monument, de Berlijnse muur, Checkpoint Charlie en nog veel meer. Een grote groep, veel gezelligheid en veel leuke activiteiten.

Londen werd bezocht door klas 4vA, de tto klas, die in gastgezinnen verbleven. Deze reis helemaal in het Engels is net iets anders dan de andere Londen werkweek. Zij hebben musea bezocht, cricket gespeeld, zijn naar The Lion King geweest en hebben een aantal musea bezocht. Ook een groep andere leerlingen uit de 4e klas zijn in Londen geweest. The Lion King, het chelseastadion, the Tower Bridge, Westminster Abbey, The Big Ben, Buckinghampalace en the Tower of Londen werden bekeken en bezocht.

Niet iedereen heeft deelgenomen aan een werkweekreis naar het buitenland. Een aantal leerlingen verbleven op school en voor hen was ook een leuk programma in elkaar gezet. Strandactiviteiten, surfles, omniversum en gezamenlijk ontbijten. Ook een gezellige werkweek met leuke activiteiten.

Iedereen bedankt voor de fantastische werkweken!